ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Νέα Μοναδική Προσφορά

Τώρα, η GAZI GAS, η μοναδική Σύγχρονη Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρησης Υγραερίου για Υψηλή Απόδοση, Ασφάλεια & Εξοικονόμηση Ενέργειας στη Μεσσηνία, σας προσφέρει τη μετατροπή του βενζινοκίνητού σας σε υγραεριοκίνητο, με την εγκατάσταση του προηγμένου συστήματος υγραεριοκίνησης OPTIMA, στην προνομοιακή τιμή των 495€. Με την εγκατάστασή του, αυτόματα, κερδίζετε ΔΩΡΕΑΝ καύσιμο αξίας 200€, με την χρήση κουπονιών, ως εξής:

Με κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ σας με υγραέριο αξίας 25 ευρώ και άνω και με την επίδειξη στον υπεύθυνο του πρατηρίου, του κουπονιού, που θα σας δοθεί από την GAZI GAS με την εγκατάσταση του συστήματος, σας παρέχεται έκπτωση 1 ευρώ!!!
Το κουπόνι είναι εξατομικευμένο, για το όχημα τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται σε αυτό. Η προσφορά δεν ισχύει σε περίπτωση που δεν επιδεικνύεται το κουπόνι με τα στοιχεία του αυτοκινήτου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του συστήματος, τα οποία συμπληρώνονται από το συνεργείο της Gazi Gas, μετά την εγκατάσταση.
Η προσφορά λήγει δύο (2) χρόνια μετά την ημερομηνία εγκατάστασης, που αναγράφεται στο Service Book (εγχειρίδιο εγγύησης και συντήρησης), καθώς και στο σχετικό κουπόνι.
Οποιαδήποτε επέμβαση στα στοιχεία του κουπονιού ακυρώνει την παρούσα προσφορά.

Η προσφορά ισχύει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στην GAZI GAS, έως την 20/1/2018.

Δωρεάν με κάθε Φουλ ανεφοδιασµό

Με τον φουλ ανεφοδιασµό του οχήµατός σας, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ:

Γενικός Έλεγχος Οχήµατος
Έλεγχος Συστήµατος Υγραερίου
Έλεγχος Σωστής Λειτουργίας Κινητήρα